5.5.2022

Baumedi Solutions poisti vaatteisiin tarttuneet hajut tehtaan sosiaalitiloista

Forssalainen ilmanvaihtoratkaisuihin erikoistunut yritys Parmair ilmanvaihto Oy kärsi pitkään teollisuustoiminnassa erittäin yleisestä hajuhaitasta. Tuotannossa käytetään paljon erilaisia kemikaaleja, kuten liuottimia, joiden hajut tarttuvat vaatteisiin sekä kenkiin ja kulkeutuvat niiden mukana myös muihin tiloihin.
25.3.2022

Hajut kuriin Heinäveden kunnan jätevedenpuhdistamolla

Heinäveden kunnan jätevedenpuhdistamolle johdetaan jätevedet taajama-alueen lisäksi Kerman alueelta. Haju koettiin erityisen hankalaksi ongelmaksi puhdistamon valvomossa ja sosiaalitiloissa sekä Karvion pumppaamolla, joka sijaitsee lähellä kesämökkiä.
12.3.2022

Huono sisäilma – tuttu vieras elokuvan teossa 

Sisäilmaongelmat ovat elokuvantekijöille hyvin tuttuja, sillä kuvauspaikoiksi valikoituu sattuneesta syystä mitä moninaisempia tiloja, kuten kellareita, vinttejä, autotalleja ja autiotaloja - eli kohteita, jotka ovat vähällä käytöllä ja, joissa huono sisäilma vain odottaa kokijaa.
10.3.2022

Baumedi mukana covid 19 -alkutaisteluissa – lahjoitti ilmanpuhdistuslaitteita Pekingiin

Baumedi toimitti alkuvuonna 2020 Pekingin kaupungille neljä Sterimat-ilmanpuhdistuslaitetta. Elettiin covid-19 -pandemian alkuvaiheita; Kiina oli juuri kieltänyt joukkotapahtumat ja Suomessa vahvistettiin ensimmäiset tartunnat. Viruksen pääleviämistapaa vielä arvottiin, mutta vahva epäilys sen leviämisestä ilmateitse sai Baumedin toimimaan.
17.2.2022

Hyrynsalmen jätevedenpuhdistamon sisäilma kerralla kuntoon

Baumedi Solutions toimitti vuonna 2019 Hyrynsalmen jätevedenpuhdistamolle järjestelmän hajuhaittojen poistoon prosessitiloissa ja valvomossa. Samalla toimitettiin myös siirrettävä järjestelmä Ristijärven vesiosuuskunnan prosessitilojen ilmanlaadun parantamiseen.
1.7.2021

Baumedi Solutions poisti hajut Pieksämäen Vesi Oy:n pääpumppaamosta

Pieksämäen Vesi Oy:n toimitusjohtaja Matti Laaksonen kertoo videolla kuinka Hiekanpään pääpumppaamon hajuhaittoihin saatiin viimein helpotus. Pieksämäen vedellä on pitkä kokemus hajuntorjunnasta.
30.6.2021

Baumedi Solutions ratkaisi Rääkkylän kunnan sisäilmaongelmat

Baumedi Solutions ratkaisi Rääkkylän kunnan sisäilmaongelmat Rääkkylässä kärsittiin sisäilman aiheuttamista ongelmista kunnan koulukeskuksessa, hoivakodissa ja terveyskeskuksessa. Apua ongelmiin tarjosi ilmahygieniapalvelu Baumedi Solutions Oy.
15.3.2021

Vaihtoehto väistötilalle – Turvallista lisäaikaa toimitilalle

Uutisoinnin mukaan koululaisia opiskelee väistötiloissa nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Väistötiloihin on jouduttu siirtymään suurilta osin sisäilmaongelmien vuoksi. Baumedi Solutions tarjoaa vaihtoehdon väistötiloille. Yrityksen tarjoamat ratkaisut sisäilmaongelmiin mahdollistavat tilojen käytön myös korjauksien aikana.
9.3.2021

Turvallista treenaamista koronavapaassa sisäilmassa -Baumedi Solutions ja Fit Skatta yhteistyössä viruksia vastaan

Baumedi Solutions ja kuntosali Fit Skatta päättivät tehdä yhteistyötä puhtaamman ja virusvapaan sisäilman puolesta. Baumedi Solutions asensi Fit Skattan tiloihin Airi-ilmahygieniajärjestelmän, joka hävittää ilmasta hajut, epäpuhtaudet ja virukset.
18.2.2021

Nurmijärven seurakunta hengittää nyt parempaa sisäilmaa

Nurmijärven seurakunta hengittää nyt parempaa sisäilmaa Nurmijärven seurakunnan nuorisotoimentiloissa havaittiin sisäilmaongelmia. Apua saatiin lopulta nopealla aikataululla Baumedilta. Nyt seurakunnalla on ilmanpuhdistuslaitteita käytössään neljässä eri kiinteistössä. Ilmanlaadun […]
3.12.2020

Saneair ratkaisi sisäilmaongelmat Janakkalassa

Janakkalalainen päiväkoti Haltia oli alkuvuodesta 2020 ison haasteen edessä: työntekijät kärsivät väsymyksestä ja päänsäryistä, eikä ilma päiväkodin tiloissa kulkenut kunnolla.
3.5.2019

Härkää on tartuttu sarvista Lahden koulujen sisäilmaongelmissa

Kosteusvaurioista kärsivä Kiveriön koulu sai jatkoaikaa valmisteilla olevan hankesuunnitelman toteuttamiselle. Myllypohjan koulun sisäilmaongelma saatiin kuriin korjauspäätöksiä odotellessa. Kaikkiaan kahdeksassa lahtelaisessa koulussa nopea ensiapu sisäilmaongelmiin löytyi kotimaisista ilmanpuhdistuslaitteista.
26.4.2019

Peruskorjausta odotellessa avun antaa homeilman puhdistaja

Pietarsaaren kaupunki sai homeilmaa puhdistavista laitteista ensiavun ja arvokasta lisäaikaa ongelmakiinteistöjen peruskorjausten suunnitteluun. Sterimat vähentää huoneilmassa olevien homesieni-itiöiden ja bakteereiden määrää. Se estää tehokkaasti hiukkasten aiheuttamia haittoja.
26.4.2019

Puhtaampaa ilmaa sairaalaan

Sisäilmaongelmat ovat erityisen vaikeita sairaaloissa, koska hoitoa saamaan tulleita mahdollisesti hyvinkin sairaita ihmisiä ei luonnollisestikaan haluttaisi altistaa enää esimerkiksi homeelle. Samanaikaisesti on kysyttävä, että mihin potilaat pannaan, jos sairaalan ovet suljetaan? Remontit ovat kalliita ja aikaa vieviä ja niistä saatu hyöty voi olla varsin vaatimaton, jos ongelmien pääsyitä ei ole saatu selvitettyä riittävän hyvin. Perusteelliseen selvitystyöhön taas menee lisää aikaa.