Tilakohtainen ilmanvaihto

Sisätilojen yleisimpiä ongelmia on riittämätön ilmanvaihto.

Varmista tilojesi riittävä ilmanvaihto ja hapensaanti 

Riittämätön ilmanvaihto ilmenee sisäilman tunkkaisuutena ja hapen puutteena. Rakennusten huono sisäilma voi aiheuttaa monenlaisia terveyshaittoja ja alentaa työtehoa ja viihtyvyyttä. Sen vuoksi kodin, työpaikan, koulun tai päiväkodin puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta huolehtiminen on erittäin tärkeää.

Baumedin tilakohtaiset ilmanvaihtolaitteet on varustettu lämmön talteenotolla, mikä tekee niistä ekologisia ja energiatehokkaita. Ne on helppo asentaa tuuletusikkunaan toimistoissa, oppilaitoksissa, liikehuoneistoissa ja muissa yksityisissä ja julkisissa tiloissa. Tarjoamamme laiteratkaisut ovat hiljaisia, allergiaystävällisiä ja kuluttavat vain vähän sähköä, mutta parantavat selvästi koko rakennuksen ilmanlaatua.

Teknologiaratkaisuna tarjoamme Saneair-ilmanvaihtolaitteita.

Saneair ilmanvaihtolaite tuo avun tilaan kuin tilaan.

Saneair on tilakohtainen ilmanvaihtokone ja tarkoitettu tiloihin, joissa ilmanvaihto on puutteellista. Saneair ei sekoita jo olemassa olevien ilmanvaihtojärjestelmien toimintaa. Laite on varustettu tulo- ja poistopuhaltimella, jolloin se ottaa ilmaa yhtä paljon kuin poistaakin.

Lämmöntalteenotto tekee Saneairista energiatehokkaan, ottamalla poistoilmasta jopa yli 60 % lämpöä talteen. Kylminä aikoina on mahdollisuus jälkilämmittää tuloilmaa 300 W termostaattiohjatulla vastuksella.

Tutustu tästä Saneair tuoteperheeseen.