UVC-teknologia

Laadukasta ja tuttua teknologiaa ilmanpuhdistukseen.

Laajasti käytetty, toimiva menetelmä

UVC-teknologia on yleisesti käytetty menetelmä virusten tuhoamisessa. Virusten lisäksi UV-säteily poistaa sisäilmasta mikrobit, homeitiöt ja haitalliset pienhiukkaset. UVC-teknologia ei poista itse ongelman aiheuttajaa, mutta se toimii muun muassa erinomaisena homehaittojen poistajana ja esimerkiksi ensiapuna sisäilmaongelmien hallinnassa. Rakennuksen homekorjauksen aikana ei välttämättä tarvitse siirtyä väistötiloihin käytettäessä Baumedin tehokkaita ilmanpuhdistusratkaisuita.

UVC-teknologia yhdistettynä aktiivihiili- ja hepasuodatinjärjestelmään on tehokas yhdistelmä poistamaan sisäilmasta haitallisia viruksia, mikrobeja ja VOC-päästöjä.

Teknologiaratkaisuna tarjoamme Sterimat-ilmanpuhdistuslaitteita.

Sterimat puhdistaa hengitysilmaa sisätiloissa

Sterimat-ilmanpuhdistajat soveltuvat väliaikaisiksi ratkaisuiksi kohteisiin, joissa on havaittu mikrobiperäisiä sisäilmaongelmia. Puhdistimet tuottavat ja ylläpitävät puhdasta sisäilmaa huonetilassa, mutta eivät poista itse ongelman aiheuttajaa rakennuksesta. Ratkaisua voidaan käyttää myös korjausrakentamisen aikana sekä sen jälkeen puhdistamassa huonetilaan mahdollisesti jääneet mikrobit. Sterimat ei tuota otsonia tai muita haitallisia yhdisteitä.

Sterimat neutraloi homeitiöt, bakteerit ja virukset UV-C -kammion läpi virtaavasta ilmasta sekä talteen ottaa hiukkaset kolmivaiheisiin suodattimiin. Puhdistusmenetelmässä on yhdistetty UV-C -valoihin perustuva neutralointi sekä esi-, aktiivihiili- ja hienosuodatus.

Sterimatin teho perustuu UV-C-kammion muotoiluun, joka takaa riittävän UV-C-valon voimakkuuden kammion jokaisessa kohdassa. Lisäksi kammio on riittävän pitkä, jotta sen läpi virtaava ilma on altistettuna riittävän kauan.

Laite tarvitsee toimiakseen vain sähköliitännän.