Ilmanlaadun hallinta

Nykyaikaiset teknologiset ratkaisut mahdollistavat kattavan ja terveysturvallisen ilmanlaadun hallinnan

Ilmanlaadun hallintaan tarkoitetuilla ratkaisuillamme parannetaan tilojen ilmanvaihtoa ja poistetaan ilmasta hajut ja epäpuhtaudet.

Ratkaisumme ovat aina yksilöllisiä tilojen ja käyttötarpeen mukaan räätälöityjä kokonaisuuksia hyödyntäen laajaa yhteystyöverkostoa. Toimitamme ratkaisuja yrityksille, yhteisöille ja teollisuuteen erilaisten kemiallisten sekä mikrobiologisten ilman epäpuhtauksien että hajuhaittojen hallintaan.

Ratkaisun suunnittelu lähtee kohteen erityisvaatimusten ja asiakkaiden tarpeiden kartoittamisesta. Ratkaisujemme johtava ajatus on toimittaa oikea ratkaisu asiakkaan ongelmaan. Ilmanlaadun ongelmat voivat olla monisyisiä, joten emme ole pelkkä laitetoimittaja, vaan otamme ilmanlaadun ongelmat kokonaisvaltaisesti hallintaan.

Monipuolinen toimialaosaaminen eri aloilta

Toimistotiloihin ja julkisiin tiloihin tarkoitetut keskitetyt ilmanpuhdistusratkaisumme ovat helposti hallittavia ja huollettavia kokonaisuuksia. Järjestelmämme ovat myös erittäin energiatehokkaita. Keskitetyt ilmanvaihtojärjestelmään liitettävät laitteet ovat käyttäjäystävällisiä ja huomaamattomia. Järjestelmän toiminnan huomaa ainoastaan selvästi parantuneesta sisäilmanlaadusta.

Kaupan alan ja teollisuuden prosessi-ilmankäsittelyyn toimittamamme ratkaisut ovat aina yksilöllisiä tapauskohtaisesti asiakkaidemme tarpeiden mukaan suunniteltuja kokonaisuuksia. Ratkaisujamme voidaan soveltaa tilojen tulo-, sisä- ja poistoilman käsittelyyn. Tuotantoprosessien jatkuvaan puhdistustarpeeseen toimittamamme järjestelmät kuluttavat vähän energiaa ja niiden ylläpitäminen ja huolto on vaivatonta.