Organisaatiomuutoksia 1.5.2020 alkaen

Pekka Aittala siirtyy Mecastep Oy:n teknologiajohtajaksi. Aittala vastaa jatkossa konsernin käyttämien teknologioiden arvioinnista, tuotekehityksestä ja asiakasprojektien tarjouslaskennasta sekä niiden toteutuksen johtamisesta. Pekka raportoi Mika Iivoselle.

Mika Iivonen vastaa Mecastep Oy:n operatiivisesta toiminnasta ja raportoi Kari Vuorimaalle.

Baumedi Oy:n toimitusjohtajaksi tulee Kari Vuorimaa. Hänen vastuualueitaan ovat laskutus, rahaliikenne ja talouden seuranta.

Konsernimme yrityksillä on erittäin lupaavia avauksia liittyen ionisaation soveltamiseen. Lisäksi laajennamme kehitystyön myötä tuotepalettiamme niin, että voimme palvella entistä laajemmin sekä nykyisiä että uusia asiakasryhmiä. Näillä muutoksilla haluamme varmistaa, että jokaisen asiantuntijamme osaaminen on oikeassa käytössä ja pystymme nopeasti kasvattamaan liiketoimintaamme, kun koronakriisi hellittää.

Lisätietoja:

Kari Vuorimaa
+358 50 597 8804
kari.vuorimaa@mecastep.fi

Jaa artikkeli: