Yritysesittely

Baumedi Oy

Olemme asiantuntija ilmanlaatuun liittyvissä kysymyksissä. Olemme toimineet ilmanlaadun hallinnan parissa pitkään ja tarjoamme monipuolisen osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Ratkaisemme ilmanlaadun ongelmia siten, että ratkaisu on asiakkaamme kannalta paras mahdollinen. Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, joten tarjoamme palveluita ja tuotteita ongelman kartoituksesta toimivaan ratkaisuun asti.

Suunnittelemme ja mitoitamme tutkimukset jokaiseen kohteeseen sopivasti, joten voimme taata kustannustehokkaan ja toimivan palvelun. Kehitämme tutkimuspalveluitamme jatkuvasti, jotta voimme taata tutkimusten korkean laadun nyt ja tulevaisuudessa.

Haluamme taata, että asiakkaamme saavat ilmanlaadun ongelmaansa oikeasti toimivan ratkaisun. Koska ilmanlaadun haasteet ovat monimuotoisia, ei yksi ratkaisu sovi jokaiseen ongelmaan. Niinpä olemme valinneet edustukseemme monipuolisesti erilaisia menetelmiä ja laitteita, laatu ja toimivuus kantavina voimina.

 

Missio

Baumedi Solutions tuottaa sisäilmapalveluita ja -ratkaisuja, joilla edistetään ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

 

Visio

Baumedi Oy on ilmanlaadun hallinnan kokonaisvaltainen asiantuntija.

 

Arvot

  • Asiakaslähtöisyys – Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaalle parhaiten soveltuvat ratkaisut ja sitoudumme rakentamaan pitkäaikaisia kumppanuuksia.
  • Yritteliäisyys – Kannustamme aloitteellisuutta ja luovien ratkaisujen kehittämistä.
  • Vastuunkanto – Olemme vastuuntuntoinen, rehellinen ja reilu kumppani kaikille sidosryhmillemme.
  • Kannattavuus – Taloudellinen vakaus tuo turvaa asiakassuhteisiin ja mahdollistaa kestävät ratkaisut nyt ja tulevaisuudessa.