Sisäilman puhdistus mikrobeista

Sterimat puhdistaa kiinteistöjen ilman homeesta, viruksista ja muista mikrobeista

 

Sterimat on kehitetty sisäilman puhdistamiseen. UVC-teknologialla sekä aktiivihiilipatruunalla varustettu laite on erittäin tehokas home-, virus- ja bakteerihaittojen poistaja. Sterimat ei poista itse ongelman aiheuttajaa rakennuksesta, vaan toimii tehokkaana ensiapuna sisäilmahaittojen hallinnassa. Kotimaisesta, laajasti tutkitusta puhdistuslaitteesta on paljon erinomaisia käyttökokemuksia mm. kouluista, päiväkodeista ja sairaaloista.

 

Miten sisäilman puhdistus toimii?

Sterimat neutraloi homeitiöt, bakteerit ja virukset UV-C -kammion läpi virtaavasta ilmasta sekä talteen ottaa hiukkaset kolmivaiheisiin suodattimiin. Puhdistusmenetelmässä on yhdistetty UV-C -valoihin perustuva neutralointi sekä esi-, aktiivihiili- ja hienosuodatus.

Sterimatin teho perustuu UV-C-kammion muotoiluun, joka takaa riittävän UV-C-valon voimakkuuden kammion jokaisessa kohdassa. Lisäksi kammio on riittävän pitkä, jotta sen läpi virtaava ilma on altistettuna riittävän kauan.

Laite tarvitsee toimiakseen vain sähköliitännän ja sen huoltotoimiksi riittää suodattimien vaihto tarvittaessa Sterimatin toimesta.

 

Sterimat ilmanpuhdistimen käyttökohteita

Sterimat-sisäilmanpuhdistajaa voidaan käyttää kaikissa huonetiloissa, joissa on havaittu mikrobiperäisiä sisäilmaongelmia. Puhdistuslaitetta voidaan käyttää ensiapuna sisäilmaongelmien hallinnassa, jolloin laitteen käyttöä voidaan jatkaa kunnes homevaurioituneet rakenteet korjataan. Sterimatin ilmanpuhdistajaa voidaan käyttää myös korjaustoimien aikana laskemaan työaikaisia pitoisuuksia. Saneerauksen jälkeen Sterimatilla voidaan poistaa tilaan mahdollisesti jääneet mikrobit.

Päiväkodit ja koulut

Lasten altistuminen ilman epäpuhtauksille, sekä home- ja sieni-infektioille heikentää oppimista ja voi pahimmillaan laukaista elinikäisen sairauden.

Terveyskeskukset ja sairaalat

Home ja muut ilman epäpuhtaudet ovat viimeinen asia, mitä terveydenhoidon laitoksissa ja potilastyössä kaivataan.

Elintarvikkeiden tuotantolaitokset

Leipomoissa ja muissa elintarvikkeiden käsittely- ja tuotantolaitoksissa puhdas ilma on turvallisten tuotteiden edellytys.

Teollisuus- ja muut laitokset

Työntekijöiden terveys ja hyvinvointi varmistaa yritysten ja muiden laitosten toimivuuden, turvallisuuden ja talouden.

Näin toimimme

  1. Kartoitamme kohteen puhdistustarpeen ja varmistamme Sterimatin soveltuvuuden käyttökohteeseen
  2. Annamme tarjouksen tarvittavasta laitemäärästä
  3. Toimitamme tarvittavan määrän Sterimat-puhdistimia, asennamme ne täysin käyttövalmiiksi ja annamme käyttöopastuksen
  4. Vastaamme Sterimat-ilmanpuhdistajien toimivuudesta koko sopimusajan. Huolehdimme myös suodattimien vaihtamisesta tarvittaessa
  5. Haemme Sterimatit pois sopimusajan päätyttyä, tai ne voidaan jättää kohteeseen pitämään huoneilmaa puhtaana kunnes homeongelman vaatimat korjaustoimet on tehty

Tarpeen mukaista palvelua

Asiantunteva Sterimat-palvelu varmistaa, että sisäilmahaitat saadaan tehokkaasti hallintaan. Laitevuokraan vaikuttavat sopimuskauden pituus ja laitteiden määrä. Annamme Sterimat-sisäilmanpuhdistajalle 14 päivän tyytyväisyystakuun. Kauttamme on saatavissa myös puolueettomat sisäilmatutkimukset ja tutkimusraportit.