LÄMPÖENERGIAA SÄÄSTÄVÄ RATKAISU

Saneair turvaa sisätilojen riittävän ilmanvaihdon.

Riittävä ilmanvaihto

Turvaa riittävä hapensaanti oppilaitoksissa, muissa julkisissa tiloissa ja kodeissa.

Lämmön talteenotto

Lämmön talteenotolla estät energian tuhlaamisen ja lämmön karkaamisen harakoille.

Helppo asentaa

Saneair-ilmanvaihtolaite on helppo asentaa tilaan kuin tilaan, jopa tunnissa!

Sisätilojen yleisimpiä ongelmia on riittämätön ilmanvaihto.

Riittämätön ilmanvaihto ilmenee sisäilman tunkkaisuutena ja hapen puutteena. Rakennusten huono sisäilma voi aiheuttaa monenlaisia terveyshaittoja ja alentaa työtehoa ja viihtyvyyttä. Sen vuoksi kodin, työpaikan, koulun tai päiväkodin puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta huolehtiminen on erittäin tärkeää.

Saneair on tilakohtainen ilmanvaihtolaite lämmön talteenotolla, joka parantaa selvästi koko rakennuksen ilmanlaatua. Se on helppo asentaa tuuletusikkunaan tai –luukkuun toimistossa, liikehuoneistossa tai kotona. Se on hiljainen, allergiaystävällinen ja kuluttaa vain vähän sähköä.

Saneair ilmanvaihtolaite tuo avun tilaan kuin tilaan.

Saneair on tilakohtainen ilmanvaihtokone ja tarkoitettu tiloihin, joissa ilmanvaihto on puutteellista. Saneair ei sekoita jo olemassa olevien ilmanvaihtojärjestelmien toimintaa. Laite on varustettu tulo- ja poistopuhaltimella, jolloin se ottaa ilmaa yhtä paljon kuin poistaakin.

Lämmöntalteenotto tekee Saneairista energiatehokkaan, ottamalla poistoilmasta jopa yli 60 % lämpöä talteen. Kylminä aikoina on mahdollisuus jälkilämmittää tuloilmaa 300 W termostaattiohjatulla vastuksella.