Laitteet ja teknologiat ilmahygieniaan

Suunnittelemme ja valmistamme itse osan teknologiaratkaisuistamme. Ne mitä emme tee itse, ostamme parhailta.

Haluamme olla Suomen johtava laite-, ratkaisu- ja palvelutoimittaja puhtaan sisäilman markkinalla. Puhdas hengitysilma on jopa tärkeämpää kuin puhdas juomavesi, joten suhtaudumme asiaan vakavasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain alan ehdottomasti parhaimpia tuotteita ja ratkaisuja hyvään ilmahygieniaan.

Sterimat

UVC-teknologia on yleisesti käytetty menetelmä virusten tuhoamisessa. Virusten lisäksi UV-säteily poistaa sisäilmasta mikrobit, homeitiöt ja haitalliset pienhiukkaset. UVC-teknologia ei poista itse ongelman aiheuttajaa, mutta se toimii muun muassa erinomaisena homehaittojen poistajana ja esimerkiksi ensiapuna sisäilmaongelmien hallinnassa. Rakennuksen homekorjauksen aikana ei välttämättä tarvitse siirtyä väistötiloihin käytettäessä Baumedin tehokkaita ilmanpuhdistusratkaisuita.

UVC-teknologia yhdistettynä aktiivihiili- ja hepasuodatinjärjestelmään on tehokas yhdistelmä poistamaan sisäilmasta haitallisia viruksia, mikrobeja ja VOC-päästöjä.

Lue lisää Sterimat-ilmanpuhdistuslaitteista

Bipolaarinen ionisaatio

Bipolaarista ionisaatiota hyödyntämällä sisäilmasta pystytään poistamaan tehokkaasti hajuja sekä haitallisia mikrobeja, hometta ja bakteereja.

Bipolaarisen ionisaatiojärjestelmän toiminta perustuu kylmäplasman tuottamiseen. Ionisaatioputkien pinnalla tuotetaan kylmäplasmalla ilman pienistä molekyyleistä positiivisia ja negatiivisia ioneja. Ionit reagoivat kemiallisten yhdisteiden kanssa, pilkkoen ne pienemmiksi yhdisteiksi, pääasiassa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Kansainväliset tutkimukset puoltavat bipolaarisen ionisaatiojärjestelmän käyttöä eri mikrobien eliminoinnissa sisäilmasta, mukaan lukien koronaviruksen eli SARS-CoV-2-virustyypin tuhoamisessa.

Baumedi Solutionsin palvelut ja ratkaisut räätälöidään ja mitoitetaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja huolenaiheet kuunnellen. Ilmahygienia -ratkaisujamme on käytössä muun muassa lukuisissa päiväkodeissa, oppilaitoksissa, toimistoissa, teollisuustiloissa ja terveydenhuollon laitoksissa.

Ota yhteys myyntiin, niin kerromme lisää bipolaarisen ionisaation ratkaisuistamme.

Saneair

Riittämätön ilmanvaihto ilmenee sisäilman tunkkaisuutena ja hapen puutteena. Rakennusten huono sisäilma voi aiheuttaa monenlaisia terveyshaittoja sekä alentaa työtehoa ja viihtyvyyttä. Sen vuoksi kodin, työpaikan, koulun tai päiväkodin puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta huolehtiminen on erittäin tärkeää.

Baumedin tilakohtaiset ilmanvaihtolaitteet on varustettu lämmön talteenotolla, mikä tekee niistä ekologisia ja energiatehokkaita. Ne on helppo asentaa tuuletusikkunaan toimistoissa, oppilaitoksissa, liikehuoneistoissa ja muissa yksityisissä ja julkisissa tiloissa. Tarjoamamme laiteratkaisut ovat hiljaisia, allergiaystävällisiä ja kuluttavat vain vähän sähköä, mutta parantavat selvästi koko rakennuksen ilmanlaatua.

Ilmanvaihtoratkaisuna tarjoamme Saneair -ilmanvaihtolaitteita.

LightAir

LightAir:n ilmanpuhdistimet perustuvat patentoituun DEP-suodatintekniikkaan (Disposable Electrostatic Precipitators – kertakäyttöinen staattisella sähköllä toimiva suodatin). DEP-suodatintekniikalla on erittäin suuri ilmanpuhdistuskyky äärimmäisen alhaisella ilmanvastuksella, joka on edellytys laitteiden hiljaiselle sekä energiatehokkaalle toiminnalle. Suomessa tehty ilmanpuhdistintesti osoitti LightAir:n tehokkuuden ja hiljaisuuden, sillä LightAir todettiin laadukkaiden ilmanpuhdistimien joukosta parhaimmaksi.

Sisään integroitu, patentoitu imuritekniikka, joka puhdistaa ajastetusti suodattimen puhtaaksi kertyneestä liasta. Sopii erinomaisesti logistiikkaan, varastoon, teollisuuteen ja suuriin tiloihin. Säästää energiankustannuksissa.

Ota yhteys myyntiin