Hotellit ja ravintolat

Hotellihuoneiden puhdas sisäilma on asiakaskokemuksen kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Epämiellyttävät hajut antavat epäsiistin vaikutelman. Huoneissa vierailleet eläimet, sisällä tupakointi ja muut vahinkotapaukset aiheuttavat siivoukselle omat erityishaasteensa, kun huone pitää saada nopeasti kuntoon seuraavaa käyttäjää varten.

WC-tilojen hajuhaitta antaa epäsiistin yleisvaikutelman, vaikka tilat siivotaan säännöllisesti ja usein. Ruuhka-ajat aiheuttavat hajukuorman, jota ei siivoamalla voida ratkaista.

Ruoan tuoksu on miellyttävä, kun se aistitaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Kuitenkin ravintoloista muihin tiloihin tai ympäristöön leviävät tuoksut voidaan toisinaan kokea häiritsevänä hajuna. Erityisesti rasvan haju saattaa aiheuttaa epämiellyttävän haitan ravintolan ympäristöön.

Hotellihuoneet

Tilojen ilmanlaadulla on merkitystä. Raikas sisäilma antaa miellyttävän ja laadukkaan vaikutelman heti tiloihin astuttaessa. Ratkaisuillamme voidaan hallita yksittäisten tilojen sisäilmanlaadun ongelmia tai parantaa keskitetysti laajojen tilojen ilmahygieniaa. Puutteellisen ilmanvaihdon aiheuttamat haitat, kuten tunkkainen sisäilma, saadaan hallintaan ratkaisuillamme.

Tilakohtaisilla siirrettävillä laitteillamme voidaan yksittäisten tilojen epämiellyttävät hajut poistaa nopeasti siivouksen yhteydessä. Näin esimerkiksi sisällä tupakoinnin, tai muun vahingon jälkeen huoneen ilma saadaan nopeasti raikkaaksi seuraavaa asuakasta varten.

Ravintolatilat

Hotellien ja ravintoloiden yleisiin tiloihin tarkoitetuilla keskitetyillä ilmanpuhdistusratkaisuillamme voidaan helposti viedä tilojen viihtyvyys uudelle tasolle parantamalla sisäilman laatua, tai poistamalla tiloihin kulkeutuvia hajuja ja epäpuhtauksia.

Järjestelmillämme voidaan myös parantaa kylmävarastojen ilmahygieniaa ja lisätä näin esimerkiksi tuoretuotteiden säilyvyyttä.

WC-tilat

Tilakohtaisista laitteistamme löytyy tehokkaita ratkaisuja vessojen hajunpoistoon. Laitteisto soveltuu erinomaisesti yleisien tilojen, kuten aulojen ja ravintoloiden WC-tiloihin, joissa ruuhka-aikoina hajut saattavat muutoin nousta erittäin epämiellyttäväksi. Näihin tiloihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, koska ne antavat yleisvaikutelman tilojen kunnosta ja siisteyden tasosta.